BESTE 10 fitness RAPNUMMERS! | RAP TOP 10 voor MAX workout!!


Video

Description

Soms zit het niet mee als je gaat trainen. Alle gewichten lijken zwaarder dan normaal en het wil gewoon niet lukken. Ik heb 10 nummers die je direct uit je dip halen! Deze playlist zorgt ervoor dat ik het maximale uit men fitness training haal. Ik hou van nederlandse rap en deze nummer motiveren mij zodat ik lekker door kan trainen. De nummers zijn lekker hard en upbeat! Kijk dus snel en stel je playlist samen voor je gaat trainen! Nederlandse rap blijft vuur!

Mijn top 10 fitness nummers:

10. Intro – D-Double
9. Bicycle chain – EZG, Steen
8. Range sessie – Boef
7. 2 phones – Kevin Gates
6. Op een missie – Hef, Badboy Taya, Feis
5. Timmer aan de weg – Miggs de Bruijn, ATlouis, Zack Ink
4. Eng – Lijpe
3. Probleemkind – Esko
2. 162 – Ares
1. Als je wist dan je weet – Pietju Bell

#playlist #rap #Gentitude

———————————————————
Volg me op:
✔ Instagram:

Welkom bij Gentitude. Het kanaal voor jou stijl, kleding, lifestyle en fitness tips voor mannen. Ik ben Patrick en geef jullie iedere week nieuwe tips. Gentitude zorgt er voor dat jij er op je best uit ziet. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here